Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Promovări în echipa ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS: doi avocați avansează în poziții de senioritate


8 martie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Societatea de avocaţi ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS (ZRP) anunţă marți, 8 martie 2016, două promovări în rândul avocaţilor seniori, în cadrul departamentului Litigii, și își consolidează astfel echipele în domeniile-cheie arbitraj și litigii/ bancar și insolvență. Violeta Saranciuc (Senior Associate) și Alexandru Iorgulescu (Senior Associate) sunt primii avocați promovați ca urmare a participării la evaluarea profesională individuală, o procedură de evaluare continuă implementată de managementul firmei, care înlocuiește criteriile clasice de măsurare a eficienței cu noi indicatori de valoare și performanță. Astfel, ZRP va derula în 2016 procesul de evaluare continuă a avocaților în mai multe etape, iar promovările interne vor continua pe parcursul anului, potrivit unui comunicat, dat publicității marți, 8 martie 2016.

Cosmin Vasile, Managing Partner ZRP: „Violeta și Alexandru au debutat în cadrul firmei în urmă cu șapte ani, pe vremea când erau studenți în anul 3 în cadrul Facultății de Drept, Universitatea București. Pe parcursul evoluției lor profesionale au dat dovadă de o extraordinară pasiune pentru profesie, de tenacitate, ambiție, talent, gândire juridică inovatoare și, nu în ultimul rând, de o conduită ireproșabilă.”

Violeta Saranciuc, Senior Associate (Arbitraj intern și internațional, Litigii)VioletaSaranciuc

Violeta Saranciuc este specializată în arbitraj internațional și intern și litigii, practica ei curentă fiind concentrată, în principal, pe dispute în materia contractelor comerciale și între profesioniști, contencios administrativ general, litigii de dreptul concurenței și concurență neloială, precum și proprietate intelectuală.

Experiența Violetei include dispute arbitrale complexe, administrate de instituții arbitrale interne și internaționale, izvorând dintr-o varietate de raporturi contractuale și sectoare de activitate, inclusiv lucrări și construcții, design, montare, dare în exploatare și punere în funcțiune instalații, contracte de privatizare, domeniul imobiliar, ș.a., dar și proceduri judiciare conexe arbitrajului. În instanță, experiența acumulată acoperă o arie largă de litigii civile și între profesioniști, de contencios administrativ și vizând integritatea funcției publice, precum și dispute privind drepturi de proprietate industrială și drepturi de autor.

Alexandru Iorgulescu, Senior Associate (Insolvenţă, Litigii)

AlexandruIorgulescuAlexandru s-a specializat în drept financiar-bancar, drept cambial și insolvenţă, acordând asistenţă şi reprezentare unor importante companii de pe piaţa românească. Alexandru este implicat în reprezentarea mai multor bănci din România în legătură cu recuperarea unor credite neperformante de valoare mare, precum și în litigii diverse legate de executarea silită a contractelor de credit/de garanție. În ceea ce privește domeniul dreptului cambial, Alexandru asigură asistență în legătură cu un larg spectru de probleme legate de emiterea și circulația instrumentelor financiare, precum și cu privire la orice aspect contencios legat de punerea în executare a acestora. Alexandru a dobândit, de asemenea, o experiență vastă în cadrul procedurilor de insolvență. Alexandru a făcut parte din echipa care a asigurat asistența mai multor bănci în litigii individuale și colective privind protecția consumatorilor, în special în acțiuni ce vizează anularea clauzelor stipulate în contractele de credit.

***

Despre ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS

ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS (ZRP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România, oferind servicii de asistenţă juridică atât în sfera litigiilor şi a arbitrajului, cât şi în domeniul avocaturii de business şi al consultanţei fiscale.

ZRP are o echipă de 50 de avocați, dintre care şase asociaţi – Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi şi Stan Tîrnoveanu – asociaţi fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), şi Antoniu Obancia (asociat).

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică