Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

RTPR ALLEN & OVERY – avocații băncilor în finanțarea acordată Med Life şi altor entităţi din grup
09.03.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

RTPR ALLEN & OVERY a asistat un sindicat de bănci coordonat de Banca Comercială Română, din care mai fac parte BRD-Groupe Société Générale, ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala Bucureşti şi Raiffeisen Bank, în legătură cu un contract de credit în valoare de până la 56 milioane euro acordat Med Life şi altor entităţi din grup.

Echipa RTPR ALLEN & OVERY a fost formată din Victor Pădurari (Partner), Andreea Burtoiu (Counsel), Poliana Naum (Senior Associate), Andreea-Ramona Chiriac (Associate) și Petru Ursache (Junior Associate).

Andreea BurtoiuAndreea Burtoiu: ”Finalizarea cu succes a acestei tranzacții de anvergură din ultima perioadă pe piața din România reprezintă pentru noi un moment de împlinire profesională. Am avut ocazia să lucrăm alături de oameni foarte activi şi motivați, dornici să fie implicați şi să îşi ofere sprijinul pentru fiecare etapă a tranzacției și care cunosc şi înţeleg foarte bine business-ul în care își desfășoară activitatea. Având în vedere faptul că vorbim despre o finanțare a pieței serviciilor private medicale, iar Med Life va utiliza resursele implicate în dezvoltarea business-ului și consolidarea poziției pe piața românească, suntem încântați că am făcut și noi parte ca și consultanți juridici în această tranzacţie. Ne bucurăm de fiecare dată să asistăm instituțiile de credit locale, acestea fiind unul dintre pilonii importanți în sprijinirea și dezvoltarea investiților din România.

Domeniile principale de activitate ale RTPR ALLEN & OVERY cuprind finanţări, fuziuni şi achiziţii, pieţe de capital, insolvenţă şi restructurări, concurenţă, dreptul muncii, dreptul proprietăţii intelectuale, litigii şi arbitraj, consultanţă pentru sectoarele de afaceri, inclusiv energie, telecomunicaţii, finanţare, real estate şi industria farmaceutică.

Tranzacţii importante în care RTPR ALLEN & OVERY a oferit consultanţă în ultimul an:

– am asistat BRD-Groupe Société Générale S.A și Komerční banka, a.s. în legătură cu o finanțare în valoare de aproximativ 65 milioane EUR acordată Portland Romania Industrial One SRL, societate care operează unul dintre cele mai mari parcuri industriale și logistice din România, pentru refinanțarea unei datorii existente în contextul achiziției Bucharest West Industrial Park de către grupul ceh CTP.

– am asistat ING Bank N.V. în legătură cu anumite amendamente la pachetul de garanții referitoare la o facilitate de credit în valoare de 325 milioane EUR acordată Euromedic Intermediate Group B.V.

– am asistat A&D Pharma Group în legătură cu refinanțarea facilităților de credit existente în valoare de aproximativ 127 milioane EUR, finanțarea fiind acordată de un sindicat de bănci format din UniCredit Tiriac Bank S.A. și BRD – Groupe Société Générale S.A. și pachetul de garanții aferent.

– am asistat un sindicat de bănci condus de RBC Capital Markets în legătură cu finanțarea achiziției unui lanț hotelier deținut de K + K Hotels GmbH.

– am asistat sindicatul de bănci format din Banca Comercială Română S.A., în calitate de coordonator, ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala București, Raiffeisen Bank S.A. și UniCredit Țiriac Bank S.A. în legătură cu o facilitate de credit în valoare de 360 milioane dolari acordat KMG International N.V. (fosta The Rompetrol Group N.V.) pentru refinanțarea unor datorii existente și pentru acoperirea nevoilor curente.

– am asistat Banca Comercială Română și UniCredit Țiriac Bank în legătură cu finanțarea în valoare de 75 milioane EUR acordată pentru modernizarea a două fabrici de amoniac deținute de Azomures S.A.

Secţiuni: Banking, Telecom | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO