Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Decizii adoptate de ASF – 9 martie 2016
10.03.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Asigurări, Fiscalitate, Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat, în cadrul ședinței de miercuri, 9 martie 2016, două proiecte de normă emise în aplicarea Legii nr. 246/2015 privind redresarea şi rezoluţia asigurătorilor, în lumina comentariilor şi observaţiilor primite în urma procesului de consultare publică, potrivit unui comunicat al ASF, dat publicității miercuri, 9 martie 2016.

În cadrul ședinței, ASF a mai decis:
– aprobarea Regulamentului privind aplicarea principiilor de guvernanţă corporativă de către entităţi autorizate, reglementate şi supravegheate de ASF;
– aprobarea proiectului de Regulamentul privind criteriile aplicabile şi procedura pentru evaluarea prudenţială a achiziţiilor şi a majorărilor participanţilor la entităţile reglementate de ASF;
– aprobarea proiectului de Normă privind raportările periodice ale societăţilor de asigurare şi/sau de reasigurare;
– aprobarea prospectului întocmit în vederea admiterii la tranzacţionare pe piaţa reglementată administrată de Bursa de Valori Bucureşti S.A. a acţiunilor emise de Societatea de Construcţii Napoca S.A. Cluj – Napoca.

Au fost, de asemenea, propuşi pentru avizare şi reavizare 115 agenţi în vederea desfăşurării activităţilor de marketing pentru fonduri de pensii, fiind retrase avizele pentru alţi 25 agenţi de marketing.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti