« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
 1 comentariu

Baroul București. Reconvocarea Adunării Generale Ordinare a Avocaților – 13 martie 2016
11.03.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Baroul București a dat publicității joi, 10 martie 2016, un anunț semnat de av. dr. Ion Dragne – Decanul Baroului și de Florin Petrosel – Preşedintele Filialei Bucureşti-Ilfov a C.A.A., cu privire la reconvocarea Adunarea Generală Ordinară a Avocaților și Adunarea membrilor Filialei Bucureşti-Ilfov a C.A.A. duminică, 13 martie 2016, ora 10:00, la Sala Palatului.

Ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Baroului București va fi următoarea:
1. Prezentarea, discutarea şi supunerea la vot a raportului Consiliului privind activitatea desfăşurată în 2015;
2. Aprobarea raportului Comisiei de cenzori privind activitatea financiar-contabilă în anul 2015;
3. Descărcarea Consiliului cu privire la activitatea şi gestiunea sa pentru anul 2015;
4. Aprobarea remunerării activității membrilor Comisiei de Disciplină;
5. Aprobarea proiectului de buget pentru anul 2016;
6. Alegerea reprezentanților Baroului București la Congresul Avocaților din 25-26 martie 2016;
7. Diverse.

Ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Filialei Bucuresti-Ilfov a C.A.A va fi următoarea:
1. Prezentarea, discutarea și supunerea la vot a raportului Consiliului privind activitatea desfășurată în anul 2015;
2. Prezentarea, discutarea și supunerea la vot a contului de execuţie financiar-contabil pentru anul 2015, al Filialei Bucureşti-Ilfov a C.A.A.;
3. Prezentarea, discutarea și supunerea la vot a raportului Comisiei de Cenzori privind activitatea financiar-contabilă din anul 2015;
4. Descărcarea Consiliului cu privire la activitatea și gestiunea sa pentru anul financiar-contabil 2015;
5. Prezentarea, discutarea și supunerea la vot a proiectului de buget pentru anul financiar-contabil 2016;
6. Diverse.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Baroul București. Reconvocarea Adunării Generale Ordinare a Avocaților – 13 martie 2016”

 1. Mihai RĂDUCANU spune:

  Astazi, 13 martie 2016, am facut imensa prostie sa ma trezesc ca sa merg la mareata adunare a avocatilor din BB.
  Asa cum era de asteptat, s-a ajuns in situatia in care, pe la ora 11,40, singura persoana care ne-a vorbit de la „prezidiu” sa ne roage sa rugam pe cei care nu au venit la adunare sa vina ca sa se faca cvorum… Intr-un puseu de remuscare, acelasi domn ne-a transmis ca ii pare rau ca nu a convins, dumnealui si consilierii, pentru ca avocatii din BB sa fie responsabili fata de propria lor profesie. A incercat o referire la un mesaj transmis de un coleg care ii spusese ceva despre letargia avocatilor din BB.
  Trecand peste umorile pe care le-am incercat din cauza ca m-am trezit in aceasta duminica ca sa particip la un act de letargie in masa, va rog stimabili domni care conduceti destinele avocaturii din Bucuresti sa aveti in vedere ca LEGEA stabileste sanctiuni pentru neparticiparea nejustificata la adunarea baroului. Tot LEGEA stabileste si necesitatea repararii prejudiciului cauzat printr-o conduita omisiva. Sunt convins ca inchirierea salii unde-si tinea adunarile pcr-ul nu este deloc ieftina, astfel ca ar trebui dupa mintea mea sa li se impute acest cost tuturor membrilor BB care au fost mai isteti decat mine azi, pentru ca nu s-au trezit ca sa mearga la adunarea avocatilor BB.
  Desigur, ma astept sa fiu luat „la misto” pentru sugestiile mele, insa le amintesc celor care conduc BB-ul ca nu este o solutie refuzul de a sanctiona. Chiar daca teama ca nu vor mai fi votati daca aplica sanctiuni contra votantilor este fireasca, eu nu pot accepta sa fie aruncate in vant fondurile structurii profesionale la care fac imprudenta sa contribui si eu, inchiriindu-se inutil o sala. Ar trebui ca toti cei care nu se trezesc sa plateasca costul chiriei si sa fie sanctionati disciplinar. ESte mai mult decat evident ca aceasta e singura solutie optima si rezonabila pentru membrii BB-ului care au impresia ca li se cuvine totul.
  PS
  Este jignitor sa fii pus sa votezi o lista continand un numar mai mic de candidati la congres (47) decat numarul la care te indreptateste legea (49). Si este evient o cheltuiala nejustificata tiparirea unor asemenea liste…pacat de copacii taiati in mod inutil … Ca sa nu mai pun la socoteala sugestia de a-i vota pe toti exprimata de la prezidiu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.