Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroului București. Propuneri de îmbunătățire a legislației
11.03.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Joi, 10 martie 2016, Baroul București a dat publicității următorul comunicat, semnat de av. dr. Ion Dragne – Decan:

”Consiliul Baroului București informează avocații că în cadrul ședinței Comisiei Permanente din 29 ianuarie 2016, s-a decis instituirea, în cadrul Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor (INPPA), a unor grupuri de lucru care vor avea ca sarcină evaluarea instituțiilor cu caracter de noutate din  noile coduri, în materie penală și civilă, precum și analiza acestora din punctul de vedere al impactului pe care îl au asupra legislației privind profesia de avocat.

Avocații din Baroul București sunt invitați să înainteze, pe adresa office@inppa.ro, orice propunere privind aspecte care fac obiectul activității în cadrul grupurilor de lucru, astfel încât, după centralizarea și analiza acestora, acele propuneri care vor fi justificate din punct de vedere teoretic să poată fi promovate.

INPPA va proceda la centralizarea și analiza propunerilor, iar după obținerea aprobării Consiliului UNBR, va proceda la întocmirea notei de fundamentare pentru ca respectivele propuneri să poată fi înaintate instituțiilor cu drept de inițiativă legislativă.

Consiliul Baroului București asigură, prin intemediul grupurilor de lucru constituite din membrii săi, precum și din avocați care și-au exprimat opțiunea în acest sens, sprijin pentru discutarea și adoptarea unor puncte de vedere cu o largă susținere profesională.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate