Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

UNBR. Grup de lucru ref. pregătirea unui proiect privind pregătirea inițială și continuă a avocaților

14.03.2016 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Baroul București a dat publicității vineri, 11 martie 2016, Decizia 73 din 29 ianuarie 2016, prin care se aprobă constituirea unui grup de lucru, sub egida INPPA, coordonat de avocat dr. Traian Briciu şi format din avocaţii: dr. Gheorghe Florea, Cristina-Reveica Gheorghe, Ion Turculeanu, dr. Stanca-Ioana Gidro, Monica Livescu, dr. Ion Dragne, Ion-Ilie Iordăchescu, Ana Diculescu-Şova, Dan Oancea.

Grupul de lucru are ca sarcină pregătirea unui proiect privind pregătirea iniţială şi continuă, ţinând cont de noile realităţi din profesia de avocat şi comunicarea unui material final la UNBR până la data de 10 martie 2016.UNBR

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “UNBR. Grup de lucru ref. pregătirea unui proiect privind pregătirea inițială și continuă a avocaților”

  1. Voicu CHIȘIU spune:

    inca o taxa, inca un bir…
    si apoi nu inteleg, publicarea este din 11.03.2016, iar comunicarea materialului va fi facuta in 10.03.2016? cumva retroactiv…?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate