Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

ASF se alătură Global Money Week


15 martie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Fiscalitate, Universitaria

Mişu Negriţoiu, Preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a participat luni, 14 martie 2016, alături de un grup de elevi din învăţământul preuniversitar care iau parte la programul de educaţie financiară al ASF, la deschiderea şedinţei de tranzacţionare a Bursei de Valori Bucureşti, în vederea marcării debutului Global Money Week în România, potrivit unui comunicat al ASF, dat publicității luni, 14 martie 2016.

Evenimentul se va desfășura la nivel internaţional în perioada 14–22 martie 2016, pentru a sprijini promovarea importanţei educaţiei şi incluziunii financiare în rândul tinerilor.

Mişu Negriţoiu, Preşedintele ASF: ”Suntem foarte preocupaţi să identificăm soluţii pentru o cât mai bună funcţionare a pieţelor financiare nebancare, iar educaţia în domeniu reprezintă un pilon important. De aceea, cred că nu este niciodată prea devreme să învăţăm cum să luăm decizii financiare corecte. Un nivel mai ridicat de educație financiară în rândul consumatorilor înseamnă un stimul pentru creșterea calității produselor și serviciilor financiare nebancare, contribuind în acelaşi timp la maturizarea și la consolidarea unui întreg sistem.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică