Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Republica Moldova. Președintele Academiei de Științe a Moldovei despre importanța științei pentru dezvoltarea țării
16.03.2016 | Robert BĂLAȘA

JURIDICE - In Law We Trust

Academia de Științe a Moldovei a dat publicitații marți, 12 martie 2016, un comunicat cu privire la rezultatele programului propus în cadrul alegerilor președintelui Academiei, acad. Gheorghe Duca, care a declarat următoarele:

„Am intitulat acest succint discurs de trecere în revistă a rezultatelor, privind realizarea programului propus în cadrul alegerilor președintelui Academiei, prin aceasta respectând promisiunea făcută acum doi ani.

Realizarea acestuia s-a axat pe linia continuității și asumării responsabilităților pentru păstrarea și dezvoltarea valorilor și performanțelor în noile condiții de reforme și în condițiile apartenenței la spațiul european al cercetării.

Astfel, în ultimii doi ani în pofida condițiilor precare generate de criza economico-financiară și politică, conducerea Academiei de Științe și echipa administrativă a depus eforturi considerabile pentru a susține comunitatea de cercetare și pentru a dezvolta știința, oferind oportunități egale tuturor cercetătorilor din Republica Moldova.

Prin prisma acestor realități în permanență am promovat în toate instanțele decizionale un mesaj important: Știința este prioritate pentru dezvoltarea țării noastre și aici trebuie să menționez că realizările Dumneavoastră, nivelul performanțelor Dumneavoastră, al fiecărui colectiv și al științei în ansamblu conferă greutate acestui deziderat.

Mizez pe sprijinul Dumneavoastră în continuare, precum și pe conștientizarea în final a importanței și rolului științei de către autorități. Doar în acest context, vom reuși să valorificăm cercetarea alături și în beneficiul societății, având impact în cultură, educație și economie.”

Robert Bălașa


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.