« Newsletter
Flux noutăţi
SelectedVideoArticole autoriJurisprudenţăNoutăţi legislativeAnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Titus Corlățean a participat la Comisia de monitorizare a Adunării Parlamentare a CE
16.03.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Cu ocazia reuniunii Comisiei pentru îndeplinirea obligațiilor și angajamentelor de către statele membre ale Consiliului Europei (Comisia de monitorizare) a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei ale cărei lucrări au avut loc în Franța, la Paris, senatorul dr. Titus Corlățean a intervenit în cadrul dezbaterii pe marginea notei de informare asupra vizitei de documentare întreprinse în Ucraina, în perioada 1-3 februarie 2016, de către coraportorii comisiei pe acest subiect, potrivit unui comunicat al Senatului României, dat publicității vineri, 11 martie 2016.

Senatorul Corlățean a făcut referire la problematica protecției drepturilor persoanelor aparținând minorităților naționale, în conformitate cu standardele europene ale Consiliului Europei la care Ucraina este parte, subliniind că pentru minoritatea română este deosebit de important ca aceasta să beneficieze de dreptul la prezervarea identității naționale prevăzute de normele europene relevante.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.