Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

A fost lansată prima platformă electronică ce însumează informații referitoare la lucrările de doctorat
18.03.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a lansat prima platformă electronică care cuprinde informații referitoare la lucrările de doctorat susținute începând cu anul 2012, potrivit unui comunicat al Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, dat publicității miercuri, 16 martie 2016.

Platforma PhD Thesis Database adună laolaltă rezumatele tezelor de doctorat, organizate pe domenii de cercetare și cuvinte cheie, precum și informații despre conducătorul de doctorat și anul în care a fost susținută lucrarea.

Platforma este organizată în limba engleză, în vederea asigurării unei vizibilități internaționale a lucrărilor de doctorat.

Prof. univ. dr. Ovidiu Gabriel Iancu, unul dintre inițiatorii proiectului, actual președinte al Senatului Universității: ”Inițiativa de a publica într-o manieră centralizată, în format digital, rezumatele tezelor de doctorat reprezintă un obiectiv important al UAIC, prin care se dorește asigurarea și susținerea accesului deschis (open access) la rezultatele cercetării finanțate din fonduri publice. Aceasta este și una dintre prioritățile Strategiei Naționale de Cercetare, Dezvoltare și Inovare 2014-2020.”

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.