BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
MARES DANILESCU MARES
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Cursuri de pregătire profesională

21.03.2016 | JURIDICE.ro

Baroul București a dat publicității joi, 17 martie 2016, un anunț cu privire la organizarea unei serii de cursuri de pregătire profesională, acreditate cu câte 5 puncte.

Vineri, 18 martie 2016, ora 13:00-15:00, la Sala de Festivități a Baroului București ”Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă: “Corupția în afaceri”,  lector av. conf. dr. Mirela Gorunescu.

Joi, 31 martie 2016, ora 15:00–17:00, la Sala de Festivități a Baroului București ”Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă: „Particularități ale jurisdicției  muncii”, lector av. conf. univ. dr. Aurelian-Gabriel Uluitu.

Vineri, 6 mai 2016, ora 14:00-16:00, la Sala de Festivități a Baroului București ”Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă: “Aspecte controversate în materia infracțiunii de evaziune fiscală”, lector consilier av. Ion Ilie-Iordăchescu.

Vineri, 27 mai 2016, ora 14:00-16:00, la Sala de Festivități a Baroului București ”Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă:Practica juridică recentă în domeniul infracțiunii de spălare de bani, lector consilier av. Ion Ilie-Iordăchescu.

Înscrierea la cursuri se efectuează prin intermediul aplicației online de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership