Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Detașare judecători la CSM
21.03.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, în cadrul ședinței din data de 17 martie 2016, următoarele:
1. Detaşarea la Consiliul Superior al Magistraturii a lui Marius Constantin Șega, judecător la Tribunalul Bucureşti, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 12 iunie 2016.
2. Detaşarea la Consiliul Superior al Magistraturii a Ileanei Mihaela Ancuța, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 1 mai 2016.

:: ordinea de zi soluționată (pct. 5)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate