Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Desfiinţarea funcției de vicepreşedinte al unei judecătorii
21.03.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, în cadrul ședinței din data de 17 martie 2016, aprobarea propunerii Curţii de Apel Bucureşti privind desfiinţarea funcției de vicepreşedinte al Judecătoriei Roşiori de Vede.

De asemenea, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât sesizarea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii în vederea acordării avizului conform pentru modificarea statului de funcţii şi de personal al Judecătoriei Roşiori de Vede, prin transformarea postului de conducere aferent funcţiei de vicepreşedinte al instanţei în post de execuţie.

:: ordinea de zi soluționată (pct. 11)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate