Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Ministrul Justiției a participat la deschiderea seminarului de nivel înalt privind consolidarea cooperării dintre state și Curtea Penală Internațională
22.03.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Raluca Prună, Ministrul Justiției, a participat luni, 21 martie 2016, la deschiderea seminarului de nivel înalt privind consolidarea cooperării dintre state și Curtea Penală Internațională (CPI), organizat la București, în perioada 21-22 martie 2016, de CPI cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe, potrivit unui comunicat al Ministerului Justiției, dat publicității luni, 21 martie 2016.

Raluca Alexandra Prună: ”Activitatea Curții Penale Internaționale este esențială atât în prevenirea, cât și în sancționarea persoanelor care au comis infracțiuni grave ce fac obiectul Statutului de la Roma: genocidul, crimele de război și crimele împotriva umanității. Implementarea Statutului Curții, asigurarea universalității sale, a independenței funcționării Curții, dar și a cooperării cu această instanță, precum și între statele parte la Statut, sunt și trebuie sa fie obiective primordiale’’.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate