Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Dolj. Rezultatele alegerilor privind delegații la Congresul Avocaților


22 martie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

În ziua de 19 martie 2016 s-au desfăşurat lucrările Adunării Generale Ordinare a Baroului Dolj, convocată în temeiul prevederilor art. 54 alin. (2) şi (3) din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările la zi, potrivit unui comunicat al Baroului Dolj, dat publicității luni, 21 martie 2016.

Adunarea Generală a hotărât:
– descărcarea Consiliului Baroului Dolj de activitatea şi gestiunea sa din perioada anului 2015;
– aprobarea proiectului bugetului de venituri şi cheltuieli al baroului pentru anul 2016;

În urma voturilor exprimate, următorii avocați au fost aleși de Adunarea Generală ca delegați ai baroului la Congresul Avocaților din 2016:
1. Mihai-Dragoş Nicu
2. Bogdan-Valentin Mihăloiu
3. Radu Marinescu
4. Răzvan-Florentin Socoteanu.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii