Varia
JURIDICE

Republica Moldova. Ordinea de zi soluţionată a şedinţei Consiliului Superior al Procurorilor – 18 martie 2016
23.03.2016 | Robert BĂLAȘA

Secţiuni: VARIA (alte surse)
JURIDICE - In Law We Trust

Procuratura Generală din Republica Moldova a oferit publicității un comunicat cu privire la ședința Consiliului Superior al Procurorilor din 18 martie în care au fost adoptate mai multe decizii referitoare la concursurile de numire în funcţii a unor procurori conducători.

Astfel, au fost desemnați câștigători următorii:
– Igor Popa – procuror al municipiului Chișinău;
– Victor Comerzan  – procuror al raionului Briceni;
– Ion Chistruga – procuror al raionului Edineţ;
– Valeriu Chitoraga – procuror al raionului Ialoveni;
– Mihail Vinogradov – procuror al raionului Ocniţa;
– Serghei Cebotari – procuror al raionului Soroca;
– Ruslan Zamfirov – procuror al raionului Cahul;
– Iancu Zaporojan – procuror al raionului Nisporeni.

Învingătorii concursurilor au fost selectaţi ca urmare a unui concurs care a cuprins mai multe etape, inclusiv urmare a unui control complex, realizat de Serviciul de Informaţii şi Securitate pentru fiecare candidat. De asemenea, CSP a uzat de reglementările noii Legi cu privire la Procuratură şi a solicitat candidaţilor la concurs să prezinte un program de dezvoltare strategică a instituţiei pe care o vor conduce pentru următorii 5 ani.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti