« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Afaceri transfrontaliere
CărţiProfesionişti
 

Memorandum de înțelegere privind migrația între CCBE și ABA ROLI
23.03.2016 | Robert BĂLAȘA

Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Internațional, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Barourilor şi al Societăţilor de Drept din Europa a dat publicității  luni, 21 martie 2016, un comunicat cu privire la semnarea unui Memorandum de înțelegere privind migrația cu ABA ROLI.

Proiectul de cooperare acoperă două domenii principale:
– o platformă de mesaje tip text bazate pe linie de asistență juridică deja dezvoltată pentru Turcia care ar putea fi extinsă pentru a putea include și alte țări;
– sprijin pentru cei care furnizează asistență juridică pentru refugiații care sosesc în UE pe ruta Turcia-Balcanii de Vest în sensul aducerii la cunoștința acestora a drepturilor lor în conformitate cu dreptul internațional și național în tranzitul pe această rută; construcția unor oficii locale care să intre in contact direct cu refugiații și informarea comunităților locale asupra acestei probleme.

Robert Bălașa

 
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD