Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Memorandum de înțelegere privind migrația între CCBE și ABA ROLI


23 martie 2016 | Robert BĂLAȘA

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Consiliul Barourilor şi al Societăţilor de Drept din Europa a dat publicității  luni, 21 martie 2016, un comunicat cu privire la semnarea unui Memorandum de înțelegere privind migrația cu ABA ROLI.

Proiectul de cooperare acoperă două domenii principale:
– o platformă de mesaje tip text bazate pe linie de asistență juridică deja dezvoltată pentru Turcia care ar putea fi extinsă pentru a putea include și alte țări;
– sprijin pentru cei care furnizează asistență juridică pentru refugiații care sosesc în UE pe ruta Turcia-Balcanii de Vest în sensul aducerii la cunoștința acestora a drepturilor lor în conformitate cu dreptul internațional și național în tranzitul pe această rută; construcția unor oficii locale care să intre in contact direct cu refugiații și informarea comunităților locale asupra acestei probleme.

Robert Bălașa

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii