Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Timiș. Informaţii privind participarea avocaţilor la alegerilor locale 2016
23.03.2016 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Baroul Timiș a dat publicității marți, 22 martie 2016, un anunț prin care înștiințează că pentru participarea la tragerea la sorți în vederea desemnării ca președinte sau locțiitor al birourilor electorale de circumscripție la alegerile locale din 2016, persoanele licențiate în științe juridice sunt invitate să depună o cerere la Tribunalul Timiș, în perioada 10 martie – 5 aprilie 2016.

Cererea trebuie să fie însoțită de copiile actului din care rezultă calitatea de licențiat în științe juridice și a cărții de identitate.


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.