JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de dreptRecurs în interesul legii
Print Friendly, PDF & Email

ICCJ. Desemnarea, prin tragere la sorţi, a judecătorilor care vor face parte din BEC pentru alegerea autorităţilor administrației publice locale

24.03.2016 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Miercuri, 23 martie 2016, Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității un comunicat prin care înștiințează că în data de 25 martie 2016, la ora 8:30, urmează a fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, în şedinţă publică, judecătorii ce vor face parte din Biroul Electoral Central, în vederea alegerii autorităţilor administraţiei publice locale din data de 5 iunie 2016.

Şedinţa publică se va ține la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, din strada Batiştei nr. 25, sector 2, sala Secţiilor Unite.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week