Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM ref. eventualele probleme apărute privind funcționarea portalului ROLII
25.03.2016 | JURIDICE.ro

Comisia nr. 2 a Consiliului Superior al Magistraturii, Eficientizarea activității CSM și a instituțiilor coordonate, parteneriatul cu instituțiile interne și societatea civilă, a apreciat, în cadrul ședinței din data de 22 martie 2016, că se impune elaborarea unei proceduri de către ROLII, cu sprijinul Biroului Informatică din cadrul CSM, pentru sesizarea și remedierea eventualelor probleme tehnice.

Sub acest aspect, s-a apreciat că Fundației îi revine atributul de a lua decizia unei eventuale întreruperi temporare a accesului la portal, până la remedierea problemelor apărute, cu sprijinul tehnic al Biroului Informatică din cadrul CSM.

De asemenea, reprezentanții Fundației și-au asumat obligația de a rezolva de comun acord cu Wolters Kluwer, eventualele probleme apărute în procesul de anonimizare, inclusiv a celor semnalate în Nota Biroului Informatică, precum și din perspectiva Deciziei nr. 37/2015 a Înaltei Curți de Casație și Justiției.

:: Minuta (pct. 9)


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.