Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Judecători sancționați disciplinar
28.03.2016 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a admis, în cadrul ședinței de miercuri, 23 martie 2016, acţiunile disciplinare formulate de Inspecţia Judiciară împotriva lui  Claudiu Ionuţ Andrei, judecător în cadrul Tribunalului Bucureşti şi a lui Samir Bosoc, judecător în cadrul Judecătoriei Săveni, potrivit unui comunicat al CSM, dat publicității joi, 24 martie 2016.

În temeiul prevederilor art. 100 lit. a) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată cu modificările şi completările ulterioare, Secţia a aplicat fiecăruia dintre judecătorii menţionaţi sancţiunea disciplinară constând în “avertisment”, pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzută de art. 99 lit. h) teza a II-a din acelaşi act normativ, constând în … întârzierea repetată în efectuarea lucrărilor, din motive imputabile“.

În urma verificărilor efectuate, Inspecţia Judiciară a constatat că judecătorii au înregistrat depăşiri ale termenului legal de redactare pentru mai multe hotărâri judecătoreşti.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate