Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM a aprobat termenii de referinţă pentru ”Sondajul final privind percepţia implementării reformelor sistemului judiciar din România”
28.03.2016 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Plenul Consiliului Superiror al Magistraturii a aprobat, în cadrul ședinței din data de 24 martie 2016, termenii de referinţă pentru ”Sondajul final privind percepţia implementării reformelor sistemului judiciar din România” – Judiciaj Reforma Project (LN 4811-RO).

De asemenea, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis comunicarea acordului către Ministerul Justiţiei pentru începerea procedurii de contractare a unui consultant pentru realizarea sondajului.

:: ordinea de zi soluționată (pct. 32)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate