Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM a aprobat Protocolul de colaborare cu Administraţia Instanțelor din Norvegia
28.03.2016 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat, în cadrul ședinței din data de 24 martie 2016, Protocolul de colaborare care va fi semnat între Consiliul Superior al Magistraturii şi Administraţia Instanţelor din Norvegia în cadrul proiectului bilateral ”Consolidarea încrederii reciproce între sistemele judiciare din România şi Norvegia”, urmând ca documentul să fie semnat cu ocazia misiunii de schimb de la Trondheim, din luna aprilie 2016 de membrul delegaţiei Consiliului Superior al Magistraturii, mandatat în acest sens.

:: ordinea de zi soluționată (pct. 36)


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.