Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

INM. Concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea. UPDATE: Rezultatele


30 iunie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

30 iunie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității miercuri, 29 iunie 2016, lista cu candidații judecători, respectiv procurori, admiși la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere la curți de apel, tribunale și judecătorii din perioada 25 martie – 23 iunie 2016.

:: Judecătorii admiși
:: Procurorii admiși

*

22 iunie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității miercuri, 22 iunie 2016,  procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la punctaj pentru candidații procurori.

De asemenea, INM anunță că în urma soluționării contestației formulate de candidatul participant la concurs cu codul B1072, la punctajul obținut la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane, Comisia de examinare a dispus respingerea contestației.

:: Procesul-verbal de soluționare a contestațiilor

*

18 iunie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității  joi, 16 iunie 2016, rezultatele obținute de candidații judecători la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane, desfășurată în data de 12 iunie 2016.

:: Rezultate judecători

*

16 iunie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității miercuri, 15 iunie 2016, procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem pentru candidații judecători și rezultatele candidaților procurori la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane.

:: Proces-verbal – judecători
:: Rezultate procurori

*

15 iunie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității marți, 14 iunie 2016, procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem pentru candidații procurori.

:: Procesul-verbal – procurori

*

12 iunie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității duminică, 12 iunie 2016, subiectele și baremul concursului/examenului pentru numirea în funcții de conducere, pentru candidații judecători, respectiv procurori.

De asemenea, INM anunță că baremul de evaluare și notare poate fi contestat în termen de 24 de ore de la afișare.

:: Judecători
:: Procurori
:: Model de contestație la barem

*

9 iunie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 9 iunie 2016, un anunț prin care înștiințează că testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane va avea loc la data de 12 iunie 2016, la Universitatea ”Nicolae Titulescu”, cu sediul în Bucureşti, Calea Văcăreşti, nr. 185, sector 4.

Concursul va începe la ora 9:00.
Accesul candidaţilor în săli este permis între orele 7:30 – 8:30 numai pe baza actului de identitate (carte de identitate sau paşaport).

:: Repartizarea candidaților judecători
:: Repartizarea candidaților procurori

*

8 iunie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității miercuri, 8 iunie 2016, rezultatele obținute de candidații judecători, respectiv procurori, în urma susținerii proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează.

:: Rezultate judecători
:: Rezultate procurori

*

25 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității miercuri, 25 mai 2016, rezultatul contestațiilor formulate de candidații judecători, respectiv procurori la testarea psihologică.

:: Rezultatul contestațiilor formulate de candidații judecători
:: Rezultatul contestațiilor formulate de candidații procurori

*

24 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității marți, 24 mai 2016, repartizarea candidaților judecători, respectiv procurori pentru susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere.

:: Repartizarea candidaților judecători
:: Repartizarea candidaților procurori

*

23 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 23 mai 2016, rezultatele obținute de candidații judecători, respectiv procurori la testarea psihologică din cadrul concursului/examenului pentru numirea în funcții de conducere.

De asemenea, INM anunță că reexaminarea psihologică a candidaților care au formulat contestații împotriva calificativului acordat la testarea psihologică se va desfășura în data de 25 mai 2016, ora 10:00, la CSM.

:: Tabel cu rezultatele obținute de candidații judecători la testarea psihologică
:: Tabel cu rezultatele obținute de candidații procurori la testarea psihologică

*

12 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 12 mai 2016, lista finală cu candidații judecători, respectiv procurori care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel din perioada 25 martie – 23 iunie 2016, precum și repartizarea acestora pentru susținerea interviului și a probei scrise la testarea psihologică.

De asemenea, INM anunță că proba scrisă la testarea psihologică va avea loc în data de 15 mai, începând cu ora 9:00, la Universitatea ”Nicolae Titulescu” din București.

Accesul în săli se face pe baza unui act de identitate, între orele 8:00-8:45.

:: Lista finală cu candidații judecători
:: Lista finală cu candidații procurori
:: Repartizarea candidaților judecători la susținerea interviului la testarea psihologică
:: Repartizarea candidaților procurori la susținerea interviului la testarea psihologică
:: Repartizarea în săli a candidaților judecători pentru suținerea testului scris la testarea psihologică
:: Repartizarea în săli a candidaților procurori pentru susținerea testului scris la testarea psihologică

*

23 aprilie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 22 aprilie 2016, două tabele cu candidații judecători, respectiv procurori care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere la curți de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea.

:: Tabel cu candidații judecători
:: Tabel cu candidații procurori

*

29 martie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității marți, 29 martie 2016, un anunț prin care se înștiințează că Plenul Consiliul Superior al Magistraturii a dispus, în cadrul ședinței de azi, 29 martie 2016, modificarea parțială a Hotărârii nr. 294/24.03.2016, în sensul eliminării din Anexa 2 a hotărârii menționate – care cuprinde posturile de președinte și vicepreședinte scoase la concurs – a funcției de vicepreședinte al Judecătoriei Roșiori de Vede, ca urmare a desființării acestei funcții de conducere prin Hotărârea Secției pentru judecători nr. 210/17.03.2016.

*

28 martie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 25 martie 2016, un anunț cu privire la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, organizat în perioada 25 martie – 23 iunie 2016.

Sunt vacante 102 funcții de președinte și vicepreședinte la curți de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, precum și 130 de funcții de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror, prim procuror adjunct la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale și judecătorii.

Judecătorii și procurorii pot depune cereri de înscriere la concurs sau examen, la INM, până la data de 15 aprilie 2016, inclusiv.

:: Funcțiile de conducere de președinte și vicepreședinte la curți de apel, tribunale şi judecătorii, scoase la concurs
:: Funcțiile de conducere de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror şi prim-procuror adjunct la parchetele de pe lângă curți de apel, tribunale şi judecătorii, scoase la concurs
:: Tematica și bibliografia de concurs sau examen
:: Calendarul detaliat al concursului sau examenului
:: Cerere tip de înscriere pentru candidații judecători
:: Cererea tip de înscriere pentru candidații procurori
:: Hotărârea Plenului CSM nr. 320/27.04. 2006

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică