Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Bucuresti. Plata onorariilor din oficiu – ianuarie 2016

30.03.2016 | JURIDICE.ro

Baroul Bucuresti a dat publicitatii marti, 29 martie 2016, un anunt prin care Ion Dragne, Decanul Baroului Bucuresti, informeaza ca au fost alocate fondurile necesare platii onorariilor avocatilor care presteaza asistenta juridica din oficiu si onorariile curatorilor speciali, aferente lunii ianuarie a acestui an.

In acest sens, avocatii indreptatiti la plata onorariilor din oficiu si curatela trebuie sa se prezinte la Baroul Bucuresti incepand cu data de 29 martie 2016, pentru completarea facturii in scopul virarii banilor sau pentru programare plata la casierie.


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership