Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Arad. Cerere de înscriere pentru biroul electoral
31.03.2016 | JURIDICE.ro


Baroul Arad a dat publicității miercuri, 30 martie 2016, un anunț prin care înștiințează că persoanele ce dețin calitatea de jurist pot depune cerere de înscriere în lista cu juriștii care vor participa la tragerea la sorți pentru desemnarea președinților/ locțiitorilor birourilor electorale de circumscripție, care se vor constitui în vederea alegerii autorităților administrației publice locale din anul 2016.

Cererile pot fi depuse în perioada 25 martie – 4 aprilie 2016 la secretariatul Tribunalului Arad, etajul I, camera 115, în intervalul orar 8:00-17:00.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate