Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Răspunsul Parlamentului României la Punctul de vedere al Academiei Române privind înfiinţarea unei Academii alternative
31.03.2016 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Academia Română a dat publicității miercuri, 30 martie 2016, răspunsul Parlamentului României la Punctul de vedere al Academiei Române privind înfiinţarea unei Academii alternative.

Potrivit acestei adrese, Academia Română este informată că propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr. 31/2007 privind reorganizarea și funcționarea Academiei Oamenilor de Știință din România a fost retrasă de către inițiatori, încetându-și astfel procedura legislativă.

Poziția adoptată de dr. Voicu Lupei, membru corespondent al Academiei Române, în aceste împrejurări, poate fi consultată aici.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate