Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Numărul operatorilor economici sancţionaţi de ANPC în 2015
01.04.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a desfasurat in anul 2015 un numar de 4.620 de controale la supermarket-uri si hypermarket-uri si au fost incheiate 1.607 procese-verbale de constatare a contraventiei, potrivit unui comunicat al ANPC, dat publicitatii joi, 31 martie 2016.

In acest sens, au fost verificati peste 41.788 operatori economici dintre care au fost sanctionati 25.000 operatori economici, cuantumul amenzilor fiind de 47,4 milioane lei, iar valoarea produselor neconforme pentru care a fost dispusa masura de oprire de la comercializare a fost de 7,72 milioane lei.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate