Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Modificarea Hotărârii Secției pentru judecători ref. registrul privind evidenţa practicii instanţelor de control judiciar
01.04.2016 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, în cadrul ședinței din data de 29 martie 2016, modificarea Hotărârii Secţiei pentru judecători nr. 1151/2015, după cum urmează:

La articolul 1, punctul 27 se modifică şi va avea următorul cuprins:

„27. Registrul privind evidenţa practicii instanţelor de control judiciar În acest registru se înregistrează toate dosarele sosite de la instanţele de control judiciar în care nu a fost menţinută soluţia pronunţată pe fond. Acest registru conţine următoarele rubrici: numărul curent; numărul dosarului la instanţa proprie; numărul şi data hotărârii; obiectul cauzei; soluţia propriei instanţe; numele şi prenumele judecătorului; numărul şi data hotărârii instanţei de control judiciar; soluţia instanţei de control judiciar; observaţii.”

:: ordinea de zi soluționată (pct. 10)


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.