Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
2 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

Gheorghe Florea a demisionat din funcția de Președinte UNBR
01.04.2016 | JURIDICE.ro


În urma demersurilor insistente și aluziilor făcute de Avocatura Altfel, UNBR a difuzat înregistrarea video integrala a Congresului Avocaților, dezvăluind astfel momentul demisiei Președintelui UNBR, av. dr. Gheorghe Florea.

Contactat de JURIDICE.ro, acesta ne-a declarat, în exclusivitate: „Mi-am dat demisia pentru că am fost doborât de forța argumentelor celor care mă contestă. Am predat conducerea interimară a UNBR domnului avocat Dan Cherteș. Prin această schimbare se va produce o primenire a avocaturii din România. În cadrul Congresului s-a decis și schimbarea sediului central al UNBR, de la București la Cluj. În acest fel, avocatura din România va intra pe un făgaș occidental, normal.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Au fost scrise până acum 2 de comentarii cu privire la articolul “Gheorghe Florea a demisionat din funcția de Președinte UNBR”

  1. Alex CHICIU spune:

    Confirm si eu din surse proprii aceasta stire, iar d-nii Bota, Botomei si Nimernicu si-au anuntat deja candidaturile pentru alegeri ca sa ia locul d-lui Florea!

  2. Pompiliu BOTA spune:

    ,,Sursa proprie,, nu este de actualitate, imi ajunge o UNBR legal infiintata, cu statut, act constitutiv si imposibil de desfiintat (sursa reala fara pacaleala).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate