Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Cursuri de pregătire profesională

04.04.2016 | JURIDICE.ro

Baroul București a dat publicității vineri, 1 aprilie 2016, un anunț cu privire la organizarea unei serii de cursuri de pregătire profesională, acreditate cu câte 5 puncte.

Sâmbătă, 16 aprilie 2016, ora 10:30–12:30, la Sala de Festivități a Baroului București ”Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă: „Aspecte din practica judiciară privind infracțiunea contra persoanei”, lector consilier av. prof. univ. dr. Mihai Adrian Hotca.

Vineri, 6 mai 2016, ora 14:00-16:00, la Sala de Festivități a Baroului București ”Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă: “Aspecte controversate în materia infracțiunii de evaziune fiscală”, lector consilier av. Ion Ilie-Iordăchescu.

Vineri, 27 mai 2016, ora 14:00-16:00, la Sala de Festivități a Baroului București ”Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă: “Practica juridică recentă în domeniul infracțiunii de spălare de bani”,  lector consilier av. Ion Ilie-Iordăchescu.


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership