Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Cursuri de pregătire profesională
04.04.2016 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Baroul București a dat publicității vineri, 1 aprilie 2016, un anunț cu privire la organizarea unei serii de cursuri de pregătire profesională, acreditate cu câte 5 puncte.

Sâmbătă, 16 aprilie 2016, ora 10:30–12:30, la Sala de Festivități a Baroului București ”Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă: „Aspecte din practica judiciară privind infracțiunea contra persoanei”, lector consilier av. prof. univ. dr. Mihai Adrian Hotca.

Vineri, 6 mai 2016, ora 14:00-16:00, la Sala de Festivități a Baroului București ”Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă: “Aspecte controversate în materia infracțiunii de evaziune fiscală”, lector consilier av. Ion Ilie-Iordăchescu.

Vineri, 27 mai 2016, ora 14:00-16:00, la Sala de Festivități a Baroului București ”Avocat Flavius Teodosiu”, etajul VI. Tema propusă: “Practica juridică recentă în domeniul infracțiunii de spălare de bani”,  lector consilier av. Ion Ilie-Iordăchescu.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate