Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

CSM. Încetare activitate procurori la DIICOT
04.04.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

1. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, în cadrul ședinței din data de 29 martie 2016, încetarea activităţii la Direcţia de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul teritorial Alba-Iulia a procurorului Ion Marian Banea, începând cu data de 15 aprilie 2016 şi revenirea acestuia la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba (parchet la care a funcţionat anterior numirii la structura specializată), începând cu aceeaşi data.

2. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea activităţii la Direcţia de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – structura centrală a procurorului Ioana-Nicoleta Niculae, începând cu data de 1 aprilie 2016 şi revenirea acesteia la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (parchet la care a funcţionat anterior numirii la structura specializată), începând cu aceeaşi data.

De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât eliberarea din funcţia de procuror şef al Centrului de aplicaţii operaţionale al procurorilor din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a procurorului Ioana-Nicoleta Niculae, ca urmare a încetării activităţii la structura specializată, începând cu data de 1 aperilie 2016.

3. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea activităţii la Direcţia de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – structura centrală a procurorului Nadina-Magdalena Spînu, începând cu data de 1 aprilie 2016 şi revenirea acesteia la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (parchet la care a funcţionat anterior numirii la structura specializată), începând cu aceeaşi data.

De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât eliberarea din funcţia de procuror şef al Biroului de realizare a activităţii de pregătire profesională, consultanţă şi cooperare din cadrul Centrului de aplicaţii operaţionale al procurorilor din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a procurorului Nadina-Magdalena Spînu, ca urmare a încetării activităţii la structura specializată, începând cu data de 1 aprilie 2016.

:: ordinea de zi soluționată (pct. 3)

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.