Secţiuni » Jurisprudenţă » CEDO
Jurisprudenţă CEDO (Curtea Europeană a Drepturilor Omului)
CărţiProfesionişti

Republica Moldova. Runda finală a primului concurs de procese simulate pe drepturile omului


6 aprilie 2016 | Irina RÎMARU
Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, CEDO, REPUBLICA MOLDOVA, SELECTED, Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Vineri, 8 aprilie 2016, ora 13:30, la Ministerul Justiției al Republicii Moldova, în sala 227 are loc runda finală din cadrul primului concurs național al proceselor de judecată simulate în domeniul drepturilor omului (Moot Court), potrivit justice.gov.md.

Evenimentul este organizat în contextul implementării Strategiei de Reformare a Sectorului Justiției (SRSJ) pentru viitorii profesioniști care se vor implica, asigurând în mod corespunzător succesul și consolidarea reformei din domeniu. Evenimentul va oglindi concursul european al proceselor de judecată simulate în materia drepturilor omului, organizat anual de către Asociația Europeană a Studenților la Drept (ELSA). Concursul național va fi organizat în limba engleză, între echipele formate din 2-4 studenți (licență sau masterat) de la o facultate de drept. Simularea vizează Convenția Europeană a Drepturilor Omului și Curtea de la Strasbourg, ca fiind cel mai relevant instrument judiciar internațional deja aplicat.

Irina Rîmaru

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro