Secţiuni » Jurisprudenţă
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legii
Curţi de apelTribunaleJudecătorii
Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO)
CărţiProfesionişti

Republica Moldova. Runda finală a primului concurs de procese simulate pe drepturile omului
06.04.2016 | Irina RÎMARU

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 8 aprilie 2016, ora 13:30, la Ministerul Justiției al Republicii Moldova, în sala 227 are loc runda finală din cadrul primului concurs național al proceselor de judecată simulate în domeniul drepturilor omului (Moot Court), potrivit justice.gov.md.

Evenimentul este organizat în contextul implementării Strategiei de Reformare a Sectorului Justiției (SRSJ) pentru viitorii profesioniști care se vor implica, asigurând în mod corespunzător succesul și consolidarea reformei din domeniu. Evenimentul va oglindi concursul european al proceselor de judecată simulate în materia drepturilor omului, organizat anual de către Asociația Europeană a Studenților la Drept (ELSA). Concursul național va fi organizat în limba engleză, între echipele formate din 2-4 studenți (licență sau masterat) de la o facultate de drept. Simularea vizează Convenția Europeană a Drepturilor Omului și Curtea de la Strasbourg, ca fiind cel mai relevant instrument judiciar internațional deja aplicat.

Irina Rîmaru

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.