Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Ploieşti. Desfăşurarea unui exerciţiu tehnico-tactic demonstrativ la data de 18 aprilie 2016
06.04.2016 | JURIDICE.ro

În data de 18 aprilie 2016, începând cu ora 14:00, la Curtea de Apel Ploieşti, va avea loc un exerciţiu tehnico-tactic demonstrativ organizat de structurile locale ale Sistemului Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului, potrivit unui comunicat al Curții de Apel Ploieşti, semnat de jud. Cristina Georgescu – Purtător de cuvânt, dat publicității miercuri, 6 aprilie 2016.

Speţa ipotetică constă în gestionarea în comun a unei crize generate de acţiunile unei grupări infracţionale care vizează eliberarea unui deţinut periculos.

La acţiune vor participa aproximativ 60 de cadre ale Penitenciarului Ploieşti, Direcţiei Judeţene de Informaţii Prahova, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Grupării de Jandarmi  Mobilă, Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţiei Locale Ploieşti.

Membrii grupării deţin arme albe, arme de foc şi încărcături explozive artizanale, context în care, în vederea anihilării atacatorilor, în cadrul simulării va fi folosită muniţie de manevră.

Activitatea este destinată promovării culturii de securitate la nivelul societăţii civile şi implică o componentă de eliminare a ameninţărilor asimetrice şi de intervenţie antiteroristă/contrateroristă pirotehnică.

Pentru mediatizarea evenimentului, trusturile de presă doritoare sunt invitate să participe la acesta, inclusiv la desfăşurarea conferinţei de presă ce va avea loc la sediul Curţii de Apel Ploieşti la aceeaşi dată – 18 aprilie 2016, începând cu ora 13:30, în Sala 2.   


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.