Secţiuni » Jurisprudenţă » Tribunale
Jurisprudenţă Tribunale

Tribunalul Maramureş. Tragere la sorți pentru desemnarea presedinților birourilor electorale. UPDATE
08.04.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Jurisprudență Tribunale, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

8 aprilie 2016: Vineri, 08.04.2016, în şedinţă publică, preşedintele Tribunalului Maramureş a procedat la desemnarea, prin tragere la sorţi, a preşedintelui şi locţiitorului Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană, precum şi a preşedinţilor şi locţiitorilor birourilor electorale de circumscripţie municipale, orăşeneşti şi comunale înfiinţate pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru autorităţile publice locale din data de 5 iunie 2016, potrivit unui comunicat al Tribunalului Maramureș, semnat de Cristina Laura Lihet – Președinte, dat publicității vineri, 8 aprilie 2016.

În conformitate cu rezultatul tragerii la sorţi, în funcţiile de preşedinte şi locţiitor al preşedintelui Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană Maramureş au fost desemnaţi, din rândul judecătorilor în exerciţiu ai Tribunalului, Nicolae Stamate-Tămăşan şi, respectiv, Ileana-Daniela Waltner, judecători în cadrul Secţiei I civile.

Rezultatul tragerii la sorţi a preşedinţilor birourilor electorale de circumscripţie municipale, orăşeneşti şi comunale şi a locţiitorilor acestora a fost comunicat Instituţiei Prefectului  Judeţului Maramureş şi Autorităţii Electorale Permanente – Biroul Judeţean Maramureş.

*

6 aprilie 2016: Se aduce la cunoştinţa publică că desemnarea președintelui și locțiitorului Biroului Electoral Județean, precum și a președinților și a locțiitorilor birourilor electorale de circumscripţie înfiinţate pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru autorităţile publice locale, din data de 5 iunie 2016, se va face prin tragere la sorţi în ședință publică vineri, 8 aprilie 2016, ora 15:00, la sediul Tribunalului Maramureș, B-dul Republicii nr. 2A, în sala 39, potrivit unui comunicat al Tribunalului Maramureş, semnat de Cristina Laura Lihet – Președinte, dat publicității miercuri, 6 aprilie 2016.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti