Secţiuni » Arii de practică » Protective » Drept civil
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Seminare adresate judecătorilor. UPDATE: Rezultatele procedurii de selecție


31 mai 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

31 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității marți, 31 mai 2016, rezultatele procedurii de selecție a magistraților care vor participa la seminarele ”European Family Law: The Brussels IIbis Regulation”, organizat la Zagreb (Croația), în perioada 6-9 iunie 2016 și ”Cross-border civil litigation: The Brussels Ia Regulation”, organizat la Cracovia (Polonia), în perioada 23-26 august 2016.

Au fost selectați să participe la lucrările seminarului ”European Family Law: The Brussels IIbis Regulation”, în ordinea de prioritate indicată, următorii magistrați:
1. Munteanu Larisa Isabella – Tribunalul Ialomița;
2. Apostu Adina – Judecătoria Pașcani;
3. Berekmeri Erdely Beata – Judecătoria Miercurea Ciuc.

În ipoteza suplimentării numărului de locuri alocat României, INM va propune participarea  următorului magistrat:
1. Mihai Marilena – Judecătoria Balș.

Au fost selectați să participe la lucrările seminarului ”Cross-border civil litigation: The Brussels Ia Regulation”, în ordinea de prioritate indicată, următorii magistrați:
1. Stan Elena – Curtea de Apel Craiova;
2. Dinu Nadia Silvia – Tribunalul Mehedinți;
3. Pascu Sorin – Curtea de Apel Craiova.

În ipoteza suplimentării numărului de locuri alocat României, INM va propune participarea  următorului magistrat:
1. Harega Cornelia – Judecătoria Balș.

*

11 aprilie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 8 aprilie 2016, un anunț cu privire la organizarea următoarelor seminare:

– European Family Law: The Brussels IIbis Regulation”, desfășurat la Zagreb (Croația), în perioada 6-9 iunie 2016;

– Cross-border civil litigation: The Brussels Ia Regulation”, organizat la Cracovia (Polonia), în perioada 23-26 august 2016.

Activitățile se vor desfășura în limba engleză și se adresează în special judecătorilor care au în competenţă soluţionarea cauzelor în materia dreptului civil.

Seminarul ”European Family Law: The Brussels IIbis Regulation vizează, cu precădere, judecătorii ce au în competență soluționarea cauzelor în materia dreptului familiei.

Sunt disponibile câte 3 locuri pentru fiecare seminar.

Termenul limită pentru înscriere este 24 aprilie 2016.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii