Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Autoritatea Electorală Permanetă inițiază o întâlnire cu studenții Facultății de Drept din cadrul Universității din București. Adresa Autorității Electorale Permanente
11.04.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept din cadrul Universității din București a dat publicității vineri, 8 aprilie 2016, adresa Autorității Electorale Permanente, prin care se înștiințează că reținându-se competenţele AEP în materie electorală, precum şi demersurile privind înfiinţarea, gestionarea şi actualizarea Corpului experţilor electorali, din care urmează să fie desemnaţi, prin tragere la sorţi computerizată, preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare şi locţiitorii acestora, respectiv informatizarea secţiilor de votare, solicită sprijin în demersul de recrutare a experţilor şi a operatorilor de calculator în secţiile de votare prin facilitarea participării unor reprezentanţi ai AEP la o întâlnire cu studenţii Facultăţii de Drept.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.