Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Curtea de Apel Braşov şi-a desemnat candidatul pentru CSM


9 septembrie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Miercuri, 7 septembrie 2016, a avut loc Adunarea Generală a Judecătorilor de la Curtea de Apel Braşov, pentru desemnarea candidatului acestei instanţe pentru funcţia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii dintre judecătorii care şi-au depus candidatura, potrivit unui comunicat al CA Braşov, dat publicităţii vineri, 8 septembrie 2016. Judecătorul Nicoleta Margareta Ţinţ este singurul judecător care şi-a depus candidatura.

La Adunare au participat 32 de judecători din totalul de 36, Adunarea Generală fiind legal constituită prin prezenţa a cel puţin două treimi din numărul total de judecători (conform art. 14 alin. 1 din Legea nr. 317/2014 privind Consiliul Superior al Magistraturii).

Numărul de voturi obţinute de candidata judecător Nicoleta Margareta Ţinţ: 32 de voturi din cele 32 de voturi exprimate.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii