Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Ancom: Atenție la prelungirea contractului de telefonie, internet sau televiziune


12 aprilie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Cyberlaw

Contractele pentru servicii de telefonie, internet sau televiziune se prelungesc automat, fie pe perioade succesive egale cu durata contractuală inițială, fie pe o perioadă nedeterminată, nefiind nevoie de un alt demers din partea utilizatorilor sau a furnizorilor, potrivit unui comunicat al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, dat publicității luni, 11 aprilie 2016.

Operatorii le pot oferi utilizatorilor beneficii suplimentare la prelungire, dar asta înseamnă, de cele mai multe ori, încheierea unui act adițional și începerea unei noi durate contractuale minime.

Dacă utilizatorul cere încetarea contractului înainte de expirarea acestei noi durate contractuale, furnizorul poate solicita plata unor penalități de reziliere anticipată.

În ipoteza în care contractul se prelungește în mod automat, însă oferta rămâne aceeași și nici nu se achiziționează vreun echipament la preț redus, utilizatorii nu vor plăti nicio taxă pentru încetarea contractului.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică