Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Republica Moldova. Seminare de dezvoltare profesională în domeniul managementului eficient în procuratură
13.04.2016 | Robert BĂLAȘA

JURIDICE - In Law We Trust

Institutul Național al Justiției din Republica Moldova a dat publicității marți, 12 aprilie 2016, un comunicat cu privire la desfășurarea unor seminare de dezvoltare profesională în domeniul managementului eficient în procuratură.

Cursul a avut ca scop pregătirea formatorilor naționali prin prisma bunelor practici ale experților din Canada, Lituania și SUA. În cadrul trainingurilor participanții și-au dezvoltat abilități și competențe necesare pentru ca ulterior, divizați în patru echipe, să ofere instruiri în domeniul managementului eficient pentru alți procurori cu funcții de conducere.

Astfel, pe parcursul acestor seminare, formatorii naționali au abordat mai multe subiecte ce țin de principiile generale ale managementului, metodele de soluționare a conflictelor, fortificarea echipei, implementarea programelor de mentorat și a diferitelor stiluri de liderism, ce este managementul schimbării, comunicarea eficientă, aspecte privind etica și conduita procurorilor etc.

Robert Bălașa

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.