« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Curtea de Apel Iași. Seminar de formare profesională comună româno-moldovenesc dedicat grefierilor
14.04.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În perioada 7-8 aprilie 2016, la sediul Palatului de Justiție din Iași, a avut loc, în cadrul Protocolului de colaborare încheiat între Curtea de Apel Iași și Curtea de Apel Bălți din Republica Moldova, un seminar de formare profesională comună româno-moldovenesc dedicat grefierilor, la care au participat grefieri și asistenți judiciari din cadrul celor două instanțe și prim-grefierii curților de apel din România, potrivit unui comunicat al Curții de Apel Iași, dat publicității miercuri, 13 aprilie 2016.

Temele dezbătute în cadrul seminarului au avut în vedere aspecte legate de managementul judiciar și gestionarea programelor informatice, precum și schimbul de bune practici administrativ-jurisdicționale în domenii de interes comun.

La întâlnire au mai participat, alături de conducerile celor două curți de apel partenere, Cristina Ciobanu Dordea, consilier al Ministrului Justiției și jud. Mihaela Iacuba, director al Școlii Naționale de Grefieri.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Secţiuni/categorii: Jurisprudență Curți de Apel, Sistemul judiciar

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD