Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Curtea de Apel Iași. Seminar de formare profesională comună româno-moldovenesc dedicat grefierilor
14.04.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În perioada 7-8 aprilie 2016, la sediul Palatului de Justiție din Iași, a avut loc, în cadrul Protocolului de colaborare încheiat între Curtea de Apel Iași și Curtea de Apel Bălți din Republica Moldova, un seminar de formare profesională comună româno-moldovenesc dedicat grefierilor, la care au participat grefieri și asistenți judiciari din cadrul celor două instanțe și prim-grefierii curților de apel din România, potrivit unui comunicat al Curții de Apel Iași, dat publicității miercuri, 13 aprilie 2016.

Temele dezbătute în cadrul seminarului au avut în vedere aspecte legate de managementul judiciar și gestionarea programelor informatice, precum și schimbul de bune practici administrativ-jurisdicționale în domenii de interes comun.

La întâlnire au mai participat, alături de conducerile celor două curți de apel partenere, Cristina Ciobanu Dordea, consilier al Ministrului Justiției și jud. Mihaela Iacuba, director al Școlii Naționale de Grefieri.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.