Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

INM. Vizită a Șefului Biroului Apărării din cadrul Tribunalului Special pentru Liban


14 aprilie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Marți, 12 aprilie 2016, Institutul Naţional al Magistraturii a primit vizita lui François Roux, avocat de origine franceză cu o bogată experiență profesională, fiind în prezent Șeful Biroului Apărării din cadrul Tribunalului Special pentru Liban, potrivit unui comunicat al INM, dat publicității miercuri, 13 aprilie 2016.

Pe acest fond, François Roux a susținut, pentru auditorii de justiție ai INM, o conferință cu tema La Justice Pénale Internationale et le Terrorisme International.”

În cadrul conferinței, au fost expuse și explicate aspectele generale referitoare la derularea procedurilor în fața instanțelor penale internaționale, precum și istoricul și aspectele specifice organizării și funcționării TSL.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică