Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Cătălin Suliman: Noua procedură este o recunoaștere în faza incipientă a investigației, când părţile bâjbâie…

20.04.2016 | Elena ZOIȚA
Newsletter
Instagram
Facebook

Av. Cătălin Suliman, Partner SCHOENHERR & ASOCIAȚII, s-a referit, în cadrul dezbaterii Fapta recunoscută – pe jumătate iertată?, organizată de Societatea de Științe Juridice, la efectul recunoașterii în fața Consiliului Concurenței.

Cătălin Suliman: ”Noua procedură este o recunoaştere în faza incipientă a investigaţiei, când părţile bâjbâie, poate şi autoritatea bâjbâie. Suntem încă sub, să zicem, scutul prezumţiei de nevinovăţiei, există nişte suspiciuni şi totuşi părţile fac nişte calcule şi spun „nu vrem să atacăm” din varii motive şi atunci vrei să mergi să faci o recunoaştere şi întrebarea este ce se întâmplă cu acea parte în caz, partea mai rămâne în caz, iese din caz, pentru că de aici încep scenariile. Dacă partea rămâne în caz, oricând putem să facem comparaţie cu ceilalţi şi ceea ce spunea colega mea, da, sigur, ne vom uita dacă tratamentul aplicat părţii a fost unul favorabil sau nu şi asta mă aduce în situaţia în care îmi pun problema dacă să atac sau nu sau, dacă scot partea, întrebarea e probatoriul din caz, din cazul făcut de Consiliu, ce se întâmplă cu el faţă de parte. Consiliul a extras tot cazul meu şi îl va pune împotriva celorlalţi sau nu? Şi întrebarea e dacă face asta. Eu nu mai sunt în procedură, eu nu mai pot să explic niciun fel de document. De aici vin provocările.”

* Selecție realizată de Elena Zoița

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate