Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna. Proiectul „Learning By Doing”
15.04.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust

Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a obținut, în anul 2014, aprobarea unei linii de finanțare din fonduri europene nerambursabile pentru proiectul „Learning By Doing” în cadrul Programului ERASMUS +, acţiunea cheie 2. Proiectul are o perioadă de derulare de trei ani și se desfășoară în parteneriat cu instituții de formare profesională a personalului pentru sistemul penitenciar din Franța, Italia, Turcia, Polonia și Republica Moldova, potrivit unui comunicat al Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, semnat de Silvia Vătavu – purtător de cuvânt, dat publicității joi, 14 aprilie 2016.

DSC_0291În conformitate cu Planul de activități al proiectului, în perioada 5–7 aprilie 2016, s-a desfășurat cea de-a patra întâlnire transnaţională de management a proiectului, la care a participat echipa de management a Școlii, constituită din:

– Comisar șef de penitenciare Vasile Scutaru, Directorul Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, reprezentant legal în cadrul proiectului și profesor;
– Comisar şef de penitenciare Manuela Frângu, Director adjunct pentru învăţământ, manager de proiect;
– Comisar șef de penitenciare Marinela Forcoș, Director adjunct economico-administrativ, manager financiar în cadrul proiectului.

DSC_1156Obiectivele acestei întâlniri de management au vizat:
– Rezultatele Raportului intermediar suplimentar privind activitățile desfășurate în cadrul proiectului;
– Planuri și proiecte pentru cel de-al doilea an de implementare a proiectului;
– Prezentarea Planului de remediere întocmit în urma recomandărilor Agenției Naționale;
– Aspecte financiare referitoare la implementarea proiectului;
– Analizarea proiectelor de coperte propuse de către fiecare partener pentru cele două ghiduri de pregătire ce trebuie realizate în cadrul proiectului;
– Stadiul realizării Ghidurilor de bune practici;
– Alte probleme organizatorice.

Prin derularea proiectului „Learning By Doing” se propune îmbunătățirea calității și relevanței ofertei de învățare în domeniul educației și formării profesionale, prin dezvoltarea de abordări noi și inovatoare, urmată de diseminarea celor mai bune practici în ceea ce privește aplicațiile practice utilizate în procesul de pregătire din instituțiile partenere de formare a personalului de penitenciare.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti