Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Studenții UBB vor avea burse mai mari


18 aprilie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Consiliul de Administrație al Universității Babeș-Bolyai a aprobat joi, 7 aprilie 2016, majorarea burselor studenților, potrivit unui comunicat al Universității Babeș-Bolyai din Cluj, dat publicității vineri, 8 aprilie 2016.

Începând din acest semestru, studenții cu rezultate foarte bune vor primi burse de merit în valoare de 480 de lei, valoarea bursei de studii ajunge la 420 de lei, iar limitele bursei de ajutor social sunt de 300 de lei, respectiv 350 de lei.

Prof. univ. dr. Dan Lazăr, prorector responsabil cu finanţarea, fondurile europene şi informatizarea: „Încercăm, prin această majorare, să ajutăm, dar şi să motivăm studenţii Universităţii, chiar dacă acest lucru implică un efort suplimentar din partea noastră. Cea mai mare parte a fondului de burse vine de la bugetul de stat, însă şi Universitatea contribuie cu aproximativ 15% la susţinerea burselor.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică