« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Arbitraj
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Powered by POPOVICI NIŢU STOICA & ASOCIAŢII. Official partner: Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 

Înființarea Centrului de Studii în Arbitrajul Comercial Internațional în cadrul Facultății de Drept a Universității din București
20.04.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Centrul de Studii in Arbitrajul Comercial Internaţional denumit, în continuare, „CSACI-UB” este o unitate de cercetare ştiinţifică fără personalitate juridică ce funcţionează începând cu luna februarie a anului 2016 în cadrul Universităţii Bucureşti. Este cel mai nou centru de cercetare-dezvoltare-inovare şi unicul dedicat activităţilor academice de excelenţă în domeniul arbitrajului comercial internaţional.

Asumându-şi ca obiectiv dezvoltarea cunoaşterii aspectelor teoretice şi practice din întregul concept dedicat arbitrajului comercial internaţional pe direcţii precum: arbitrajul investiţional, arbitrajul în sport, arbitrajul comercial internaţional în energie şi resurse naturale, arbitrajul transfrontalier al platformelor şi reţelelor de internet, arbitrajul comercial internaţional şi disputele corporatiste etc., centrul „CSACI-UB” susţine elaborarea unui ansamblu de consuetudini dedicate prelegerilor, dialogului interdisciplinar şi proiectelor de cercetare sincronizate într-un circuit al inovării.

Reţea de cercetare cu implicare naţională şi internaţională, centrul ”CSACI-UB” înfăţisează expresia continuă a Universităţii Bucureşti, prin Facultatea de Drept, de a introduce în progresul de educare a noii generaţii de specialişti în arbitrajul comercial internaţional, principiile cercetării ştiinţifice, prin noi ferestre sistematice şi creatoare, care îndeamnă evolutiv la creştere econmică, dezvoltare socială şi progres tehnologic.

 
Secţiuni: Arbitraj, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD