Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Arbitraj
Arbitraj
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Official partner: Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional CCIR

Înființarea Centrului de Studii în Arbitrajul Comercial Internațional în cadrul Facultății de Drept a Universității din București


20.04.2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Arbitraj, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Centrul de Studii in Arbitrajul Comercial Internaţional denumit, în continuare, „CSACI-UB” este o unitate de cercetare ştiinţifică fără personalitate juridică ce funcţionează începând cu luna februarie a anului 2016 în cadrul Universităţii Bucureşti. Este cel mai nou centru de cercetare-dezvoltare-inovare şi unicul dedicat activităţilor academice de excelenţă în domeniul arbitrajului comercial internaţional.

Asumându-şi ca obiectiv dezvoltarea cunoaşterii aspectelor teoretice şi practice din întregul concept dedicat arbitrajului comercial internaţional pe direcţii precum: arbitrajul investiţional, arbitrajul în sport, arbitrajul comercial internaţional în energie şi resurse naturale, arbitrajul transfrontalier al platformelor şi reţelelor de internet, arbitrajul comercial internaţional şi disputele corporatiste etc., centrul „CSACI-UB” susţine elaborarea unui ansamblu de consuetudini dedicate prelegerilor, dialogului interdisciplinar şi proiectelor de cercetare sincronizate într-un circuit al inovării.

Reţea de cercetare cu implicare naţională şi internaţională, centrul ”CSACI-UB” înfăţisează expresia continuă a Universităţii Bucureşti, prin Facultatea de Drept, de a introduce în progresul de educare a noii generaţii de specialişti în arbitrajul comercial internaţional, principiile cercetării ştiinţifice, prin noi ferestre sistematice şi creatoare, care îndeamnă evolutiv la creştere econmică, dezvoltare socială şi progres tehnologic.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti