Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Comitet Mixt de Cooperare româno-corean
20.04.2016 | JURIDICE.ro

Cu prilejul lucrărilor Comitetului Mixt pentru Cooperare Industrială dintre România și Republica Coreea, desfășurate luni, 18 aprilie 2016, la București, Vlad Vasiliu, secretar de stat în Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri și Woo Taehee, ministrul adjunct al Comerțului, Industriei și Energiei au purtat discuții cu privire la creșterea și diversificarea schimburilor comerciale bilaterale româno-coreene, precum și la accentuarea rolului IMM-urilor în cadrul acestora, potrivit unui comunicat al MECRMA, dat publicității marți, 19 aprilie 2016.

În cadrul întâlnirii, delegația română a pus în lumină oportunitățile oferite de România în domeniile energie, infrastructură, în transporturi, mediu, precum și financiar-bancar, raportat la instrumentele de susținere a exportatorilor.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.