Secţiuni » Arii de practică » Business » Transporturi
Transporturi
CărţiProfesionişti

Comitet Mixt de Cooperare româno-corean


20 aprilie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Cu prilejul lucrărilor Comitetului Mixt pentru Cooperare Industrială dintre România și Republica Coreea, desfășurate luni, 18 aprilie 2016, la București, Vlad Vasiliu, secretar de stat în Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri și Woo Taehee, ministrul adjunct al Comerțului, Industriei și Energiei au purtat discuții cu privire la creșterea și diversificarea schimburilor comerciale bilaterale româno-coreene, precum și la accentuarea rolului IMM-urilor în cadrul acestora, potrivit unui comunicat al MECRMA, dat publicității marți, 19 aprilie 2016.

În cadrul întâlnirii, delegația română a pus în lumină oportunitățile oferite de România în domeniile energie, infrastructură, în transporturi, mediu, precum și financiar-bancar, raportat la instrumentele de susținere a exportatorilor.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii