Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Comitet Mixt de Cooperare româno-corean
20.04.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Cu prilejul lucrărilor Comitetului Mixt pentru Cooperare Industrială dintre România și Republica Coreea, desfășurate luni, 18 aprilie 2016, la București, Vlad Vasiliu, secretar de stat în Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri și Woo Taehee, ministrul adjunct al Comerțului, Industriei și Energiei au purtat discuții cu privire la creșterea și diversificarea schimburilor comerciale bilaterale româno-coreene, precum și la accentuarea rolului IMM-urilor în cadrul acestora, potrivit unui comunicat al MECRMA, dat publicității marți, 19 aprilie 2016.

În cadrul întâlnirii, delegația română a pus în lumină oportunitățile oferite de România în domeniile energie, infrastructură, în transporturi, mediu, precum și financiar-bancar, raportat la instrumentele de susținere a exportatorilor.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate