Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

MAI. Nivel de siguranță ridicat în primul trimestru al anului 2016


20 aprilie 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Petre Tobă, ministrul Afacerilor Interne, a condus o ședință al cărei subiect a fost reprezentat de analizarea stadiului de îndeplinire a obiectivelor asumate de MAI pentru primul trimestru al anului 2016, la care au luat parte conducerea ministerului și șefii structurilor operative, potrivit unui comunicat al MAI.

Referitor la sporirea siguranței cetățeanului, analiza primelor trei luni ale anului 2016 a dezvăluit menținerea trendului descrescător al infracțiunilor sesizate (scădere cu 3% față de perioada similară a anului trecut), în sfera ordinii publice, fiind înregistrate cu 8% mai puține infracțiuni stradale.

De asemenea, a fost expus, în cadrul ședinței, stadiul desfășurării procesului de reducere a deficitului de personal din MAI, admițându-se că pentru locurile scoase la concursurile din sursă externă există o concurență însemnată, media fiind de 14 înscriși pe loc.

În aceste condiții, s-a apreciat că se impune prelungirea perioadei necesare candidaților pentru depunerea fișelor medicale, fără a afecta etapele programate pentru desfășurarea acestor concursuri.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro