« Newsletter
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

MAI. Nivel de siguranță ridicat în primul trimestru al anului 2016
20.04.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Petre Tobă, ministrul Afacerilor Interne, a condus o ședință al cărei subiect a fost reprezentat de analizarea stadiului de îndeplinire a obiectivelor asumate de MAI pentru primul trimestru al anului 2016, la care au luat parte conducerea ministerului și șefii structurilor operative, potrivit unui comunicat al MAI.

Referitor la sporirea siguranței cetățeanului, analiza primelor trei luni ale anului 2016 a dezvăluit menținerea trendului descrescător al infracțiunilor sesizate (scădere cu 3% față de perioada similară a anului trecut), în sfera ordinii publice, fiind înregistrate cu 8% mai puține infracțiuni stradale.

De asemenea, a fost expus, în cadrul ședinței, stadiul desfășurării procesului de reducere a deficitului de personal din MAI, admițându-se că pentru locurile scoase la concursurile din sursă externă există o concurență însemnată, media fiind de 14 înscriși pe loc.

În aceste condiții, s-a apreciat că se impune prelungirea perioadei necesare candidaților pentru depunerea fișelor medicale, fără a afecta etapele programate pentru desfășurarea acestor concursuri.

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni/categorii: _CONTENT

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD