Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Performanţele sportive ale elevilor Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna


21 aprilie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna consideră sportul parte importantă a programelor de educaţie şi pregătire profesională pentru tinerii care au ales să dezvolte o carieră în domeniul execuţional penal, drept pentru care conducerea şcolii îşi manifestă permanent dorinţa de a organiza şi promova activităţi menite să-i pună în valoare valenţele formative, potrivit unui comunicat al Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, semnat de Silvia Vătavu, dat publicității miercuri, 20 arpilie 2016.

În acest sens, un număr de patru elevi ai Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, practicanți de Taekwondo WTF,  în cadrul Secţiei SNPAP SSILUM, traversează o perioadă benefică din punct de vedere sportiv, prin participarea la competiţia „Campionatul Naţional Universitar”, ediţia a V-a, ce s-a desfăşurat la  București în data de 16 aprilie 2016.

FB_IMG_1461088349886În calitate de sportivi legitimaţi ai Federaţiei Române de Taekwondo WTF, în cadrul secţiei sus-menţionate, deţinători ai gradului GUP 8 (Centura galbenă), un număr de doi sportivi – elevi au urcat pe podium, obţinând următoarele rezultate:

– locul II – medalie de argint: elev Simion Merlușcă, la categoria 87 kg;

– locul III – medalie de bronz: elev Claudia Elena Pantilimon, la categoria 67 kg.

FB_IMG_1461088327176De asemenea, elevii Gabriel Ionuț Juvină şi Dragoș Constantin Gruia au obținut mențiune și diplome de participare, având o prestație remarcabilă atât în timpul competiţiei, cât şi în procesul de pregătire de specialitate în cadrul Şcolii, constituind exemple pozitive pentru colegi şi generaţiile de elevi ce vor urma cursurile acestei instituţii de învăţământ.

Elevii s-au antrenat la Clubul Sportiv SSILUM Tîrgu Ocna, cu care Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna are încheiat un protocol de colaborare, sub îndrumarea profesorului antrenor Florinel Şilochi.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii