Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

CSM ref. modificarea CPP formulată de DIICOT


21 aprilie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Comisia nr. 1 a Consiliului Superior al Magistraturii – Independenţa și responsabilizarea justiției, eficientizarea activității acesteia și creşterea performanței judiciare; integritatea și transparența sistemului judiciar – și-a însușit, în cadrul ședinței din data de 15 aprilie 2016, punctul de vedere al Direcției legislație, documentare și contencios cu privire la propunerile de modificare a Codului de procedură penală formulate de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, cu mențiunea că textele a căror modificare se propune ar trebui să se refere doar la infracțiunile de ”trafic de persoane” și, respectiv, ”trafic de minori”, iar nu la ”o infracțiune de trafic și exploatarea persoanelor vulnerabile.”

:: Minuta (pct. 1)

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică